ESTHETISCHE NAGELREPARATIE

Bij een nagelreparatie wordt er een techniek toegepast waarbij de natuurlijke nagel door behulp van acryl of gel gedeeltelijk of volledig wordt vervangen. Deze techniek is enkel van toepassing bij:

Schimmelnagels

Het aangetaste deel wordt verwijderd en de overblijvende nagel wordt met behulp van acryl of gel overtrokken om zo de nagel te begeleiden bij de groei. De nagel kan blijven behandeld worden met een antimycose product.

Voordeel

Onmiddellijk sta je versteld van het mooie resultaat, want deze nagel ziet en voelt heel natuurlijk aan, waardoor je schaamtegevoel onmiddellijk verleden tijd is.

Traumanagels

Wanneer de nagel gedeeltelijk loslaat van het nagelbed of is uitgevallen door een trauma wordt deze techniek ook gebruikt om de overblijvende nagel of de nieuwe groeiende nagel te begeleiden bij de groei. Dit is heel belangrijk om misvorming tegen te gaan.

Voordeel

Kans op misvorming is zeer klein.

Beschermlaag

Wanneer je nagel gescheurd is en vooral in de hoeken, is het belangrijk om dit zeker niet weg te knippen. Je kan daarom deze techniek met behulp van acryl of gel laten toepassen om ingroeiing van de nagel tegen te gaan. Omdat dit een beschermlaag is wordt de nagel weer begeleid bij het groeien. Ook bij zwakke nagels is deze beschermlaag van belang.

Voordeel

Ingroeiing van de nagel tegen gaan.

Esthetisch

Heb je een beschaamd gevoel over de vorm of kleur van je nagel, neem dan gerust contact op.
Samen zoeken we naar een juiste behandeling.

Voordeel

Esthetische verbetering van de nagel.